Jump to content
Detective Conan World

cindyrox321

Advanced Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cindyrox321

  • Rank
    Eyewitness
  • Birthday 10/02/1998
  1. :roll:yaaaaa i love manga :roll: ( i don't really read DC manga ) 1. ouran high school host club 2. kaichou wa maid sama 4. Wa! ( bet none of you has heard of this one ) 5. special a 6. skip beat 7. fruit basket yaaaaaaaaaaaaaa i love you anime!
  2. here's mine!!! :geek:' i won't add detective conan 'cuase it is obiviously the best not in order: 1. ouran high school host club 2. kaichou wa maid sama 3. special a 4. one piece 5. vampire knight yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i love anime
  3. ya DOES ANYONE KNOW HOOOOWWWW TO POST A PICTURE? I'VE TRIED UPLOADING IT ON BUT IT JUST SAYS IMAGE URL. WHAT IS IMAGE URL? AND HOW DO POST A PICTURE FROM MY COMPUTER????? PLLLLLLZZZZZ HELP AND I WILL RATE THEM 5 STARS. PLEASE PLEASE PLEASE. i LOVE TO DRAW AND I WANT TO POST ONE OF MY DRAWINGS IN THE FORUM BUT I DON'T KNOW HOW! I DON'T KNOW WHAT IS A IMAGE URL AND HOW TO USE IT.
  4. DOES ANYONE KNOW HOOOOWWWW TO POST A PICTURE? I'VE TRIED UPLOADING IT ON BUT IT JUST SAYS IMAGE URL. WHAT IS IMAGE URL? AND HOW DO POST A PICTURE FROM MY COMPUTER????? PLLLLLLZZZZZ HELP AND I WILL RATE THEM 5 STARS. PLEASE PLEASE PLEASE.
  5. DOES ANYONE KNOW HOOOOWWWW TO POST A PICTURE? I'VE TRIED UPLOADING IT ON BUT IT JUST SAYS IMAGE URL. WHAT IS IMAGE URL? AND HOW DO POST A PICTURE FROM MY COMPUTER????? PLLLLLLZZZZZ HELP AND I WILL RATE THEM 5 STARS. PLEASE PLEASE PLEASE.
  6. DOES ANYONE KNOW HOOOOWWWW TO POST A PICTURE? I'VE TRIED UPLOADING IT ON BUT IT JUST SAYS IMAGE URL. WHAT IS IMAGE URL? AND HOW DO POST A PICTURE FROM MY COMPUTER????? PLLLLLLZZZZZ HELP AND I WILL RATE THEM 5 STARS. PLEASE PLEASE PLEASE.
×
  • Create New...